Andreea Măntăluță și Lucian Hanciuc, Miss și Mister Preuniversitaria la Colegiul Octav Onicescu-FOTO

Andreea Măntăluță și Lucian Hanciuc, Miss și Mister Preuniversitaria la Colegiul Octav Onicescu-FOTO
Miercuri seară a venit rândul liceenilor de la Colegiul Economic "Octav Onicescu" să concureze pentru titlul de Miss și Mister Preuniversitaria.

Juriul a decis că cei mai frumoși liceeni sunt elevii Măntăluță Andreea și Lucian Hanciuc. Cei doi vor reprezenta Colegiul în finala din data de 14 martie.

Pe locul doi s-au clasat Narcisa Onofrei și Teodor Arapașu, iar locul trei a revenit elevilor Anda Sîrbu și Cornel Țîmpău.








 









Pentru titlul de Miss Preuniversitaria au mai concurat Alexandra Maria Sofroni, Iuliana Bostănică, Camelia Rusu, Tabita Arotăriței, Dumitrița Aștefănesei și Paula Larisa Guraliuc. 

Titlul de Mister Preuniversitaria a fost râvnit și de elevii Ionuț Todireanu, Ionuț Cătălin Harcută, Marian Negrii, Eusebiu Bălan și Cosmin Proca.

Concursul de frumusețe Miss și Mister Preuniversitaria 2013 este organizat de Inspectoratul Școlar Județean și Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Pe 28 februarie va avea loc Miss și Mister Preuniversitaria la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi".










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
197

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
78

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
81

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...