Andi Moisescu s-a ținut de cuvânt! I-a dăruit o bicicletă lui Ștefan Florescu - Vezi ce i-a scris botosaneanului!

Andi Moisescu s-a ținut de cuvânt! I-a dăruit o bicicletă lui Ștefan Florescu - Vezi ce i-a scris botosaneanului!

   blog Andi Moisescu

Impresionat de gestul lui Ștefan Florescu, care și-a vândut bicicleta pentru a putea participa la emisiunea "Românii au talent", realizatorul TV Andi Moisescu i-a promis acestuia că-i va dărui un vehicul cu două roți. Astfel, înainte de marea finală a show-ului de la Pro TV, Andi i-a oferit acestuia bicicleta promisă, împreună cu o scrisoare. Iată ce i-a scris acesta talentatului:

Dragă Ștefan,

Nu mai e niciun secret. Am fost impresionat să aud că ți-ai vândut bicicleta pentru a putea participa la preselecțiile de la Românii au talent. Ceea ce s-ar putea să nu știi e că nu sunt singurul în stiuația asta. Suntem foarte mulți.

Ți-am promis atunci, dacă îmi amintesc exact, că o să ma ocup de viitoarea ta bicicletă. Evident, m-am ocupat. Dar, dă-mi voie te rog să-ți spun un secret. Dacă ar fi fost în locul meu în platou, foarte mulți oameni ar fi făcut exact același lucru. Pentru că gestul tău exemplar ne-a marcat pe foarte mulți.

Astăzi mă simt foarte onorat să fiu eu cel care iți poate face cadou această bicicletă. Te rog însa să fii sigur că aceast cadou vine în egală masură de la toți cei pe care i-ai impresionat.

Dragă Ștefan, pentru că ne-ai cucerit inimile și pentru că ne-ai ajutat să fim mai buni, primește în dar aceasta bicicletă, de care iți dorim să te bucuri din plin.

Mă înclin, Andi Moisescu

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
24

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
37

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...