Anchetă la Spitalul Mavromati după ce pacienții s-au plâns că stau în frig. Mesaj către cadrele medicale!

Anchetă la Spitalul Mavromati după ce pacienții s-au plâns că stau în frig. Mesaj către cadrele medicale!
La nivelul Spitalului Județean Mavromati a fost declanșată o anchetă, după ce pacienții s-au plâns că sunt ținuți în frig în saloane, la temperaturi de 15 grade.

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoşani, Dorin Birta, a precizat că în urma acestei anchete se va stabili și cine se face vinovat de toată această situație.

De asemenea, vicepreședintele Consiliului Județean le-a transmis cadrelor medicale ca ori de câte ori apar astfel de situații, ori altfel de probleme, să anunțe și Consiliul Județean. 

"Sper ca cele întâmplate în weekend să fie învățătură de minte pentru toți cei din sistemul sanitar responsabili cu aceste probleme și să nu mai apară astfel de situații. Nu este normal ca un copil să sufere din cauza frigului în spital. Îi rog ca, dacă mai apar astfel de situații, să fim informați la timp. Le cer să sune la Consiliul Județean și să ne anunțe din timp să nu se mai ajungă la astfel de situații. Se face și o anchetă internă să se vadă din cauza cui a apărut această problemă și mi se pare normal ca cei responsabili să răspundă pentru asemenea fapte. Nu se poate ca copiii să stea la temperaturi scăzute", a declarat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
3

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
258

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...