Anchetă a DGASPC în cazul copilului accidentat de un jandarm!

Anchetă a DGASPC în cazul copilului accidentat de un jandarm!
Copilul accidentat luni seară de un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi se află în continuare în stare foarte gravă, în comă de gradul III, fiind îngrijit de medicii de la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași.  

În paralel, pe lângă ancheta Poliției, și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au demarat o anchetă, dat fiind că băiețelul de 7 ani era în plasament familial, în cazul său fiind demarată procedura adopției.  

"Copilul este în plasament familial, doamna la care era în plasament și care îl crește de la 3 luni vroia să îl adopte, fiind asistent maternal. Era demarată procedura adopției. Vor pleca la Iași doi specialiști din cadrul DGASPC și am demarat o anchetă să vedem dacă există vreo vină legată de nesupravegherea copilului", a declarat Dan Șlincu, director al DGASPC Botoșani.  

Copilul a fost accidentat luni seara, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Botoșani, de o mașină condusă de un jandarm care mergea la serviciu.  

Băiatul se juca cu alți copii și la un moment dat a pătruns pe carosabil, moment în care a fost lovit, rămând inconștient pe asfalt.  

Din cauza stării grave în care se afla, minorul a fost transferat la Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi a început evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a!

astăzi, 14:03

Începe evaluarea națională la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023 - 2024. Peste 500.000 de elevi vor participa la această evaluare a competențelor, potrivit...

Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

astăzi, 13:43
86

Uneori, realitatea este mult mai crudă decât ne-am aștepta, iar bătăliile în care suntem aruncați ne schimbă cursul vieții într-o clipă. Este și cazul familiei Pantazi. Vict...

Ultimele zile de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 13:15
25

14 mai este ultima zi în care mai pot fi depuse cererile de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești. Acestea tr...