Amnistia fiscala pentru pensionari si mame, amanata - cand va fi luata decizia

Amnistia fiscala pentru pensionari si mame, amanata - cand va fi luata decizia
Aministia fiscala pentru mame, pensionari si profesori a fost amanata, din cauza lipsei de cvorum din Senat. Proiectul legislativ vizeaza pensionarii si mamele care au primit bani in plus din cauza greselilor functionarilor.

Decizia finala urmeaza sa se ia incepand cu data de 1 septembrie, cand alesii vor reveni la munca in Parlament, potrivit Realitatea Tv.

Tot luni, senatorii au respins cererea de reexaminare a Legii privind reducerea CAS, moment dupa care alesii PDL si PNL au parasit sala, astfel ca nu a mai fost cvorum si pentru Legea amnistiei fiscale.

In sedinta de marti, Guvernul a aprobat doua proiecte de lege referitoare la amnistia fiscala pentru mame si pensionari.

"Toate debitele pe care un pensionar sau o mamica le are de platit catre bugetul de stat sau la bugetul asigurarilor sociale, daca nu sunt din culpa lor, vor fi scutite de la plata", a spus atunci ministrul Muncii, Rovana Plumb.

In situatia de a beneficia de amnistia fiscala se afla mai mult de 20.000 de pensionar si circa 12.500 de mame.

De asemenea, amnistia fiscala se aplica doar pentru pensionarii si mamele care nu au pucat inca sa returneze banii primiti in plus. Cei care au facut-o, nu ii vor primi inapoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
243

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
176

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
46

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...