Americanii si-au eutanasiat din greseala cainele erou din Afganistan

Americanii si-au eutanasiat din greseala cainele erou din Afganistan

 TARGET  

Target, catelusa care a supravietuit razboiului din Afganistan nu a putut face fata insa prostiei unor veterinari dintr-o canila din Arizona.

A trait pe strazile Afganistanului in plin razboi, a fost impuscata de talibani si ranita de expolzii. A pacalit moartea de atatea ori, incat soldatii americani au botezat-o Target (Tinta).

Target, un ciobanesc german, le-a salvat chiar viata soldatilor americani, adulmecand o bomba capcana care fusese aruncata in interiorul bazei militare. Target i-a pus in alerta pe soldati, latrand si muscandu-l pe terorist. Dar, din pacate, pericolul mortal o pandea chiar din partea celor care ar fi trebuit sa o salveze. Astazi, catelusa a fost eutanasiata din greseala de unul din medicii veterinari de la un adapost din Arizona, scrie ProTV.

In urma investigatiilor, directorul Centrului pentru Ingrijirea Animalelor unde era tinuta Target a recunoscut ca este vina angajatilor sai care nu au urmat pasii corecti in privinta procedurii de eutanasiere.

Catelusa a fost adusa in America de Sergentul Terry Young, decorata si a aparut chiar si la Oprah, topindu-le inimile americanilor.

Target, alaturi de alti doi maidanezi, Rufus si Sasha, s-au adapostit din calea razboiului in baza americana din Afghanistan si au salvat viata a 50 de soldati. Cainii latrau ori de cate ori teroristi se apropiau de baza. Sasha a fost ucisa in urma unui atentat, in timp ce Target si Rufus au fost grav raniti alaturi de alti 5 soldati americani, informeaza sursa citata.

Target a fost adusa in America, iar Rufus a fost adoptat si dus in Georgia de catre un soldat din trupele aliate.

Vinerea trecuta insa, Target a fugit din curtea stapanilor, iar stapanii au inceput sa o caute facand anunturi la televiziuni.

Un vecin a gasit-o, si cum nu avea o zgarda cu ajutorul careia sa o identifice, Target a fost dusa la adapostul pentru animale abandonate.

Sergentul Terry Young a identificat poza catelusei pe website-ul adapostului, insa un veterinar a eutanasiat-o din greseala, confundand-o cu un alt caine,  pana cand stapanul a ajuns sa o ia acasa.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat dat afară din locuință după ce și-a agresat concubina în a doua zi de Paște!

astăzi, 14:40
19

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârfu C...

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
157

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
115

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...