Amenzi de peste 16.000 lei, permise de conducere reţinute şi abateri depistate la Ştefăneşti!

Amenzi de peste 16.000 lei, permise de conducere reţinute şi abateri depistate la Ştefăneşti!
În această săptămână, în oraşul Ştefăneşti şi comunele limitrofe, poliţiştii au organizat, suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente, acţiuni punctuale, pe linia respectării normelor generale de comert, precum şi în scopul prevenirii şi combaterii actelor de încălcare a ordinii şi liniştii publice.

Activităţile s-au desfăşurat în anumite intervale orare, în zone de interes poliţienesc.

Poliţiştii au constatat 36 de abateri de natură contravenţională, perntru care sancţiunile cu amendă au însumat peste 16.000 de lei.

Cele mai abateri constatate au vizat încălcarea normelor de comerţ – 16 sancţiuni. A fost confiscată în numerar suma de 535 de lei.

De asemenea, a fost constatată în flagrant o infracţiune la regimul rutier şi au fost reţinute două permise de conducere.

Conform IPJ Botoşani, pe parcursul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat peste 100 de persoane, 17 dintre acestea fiind atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice.

Totodată, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea obligaţiilor impuse unei persoane faţă de care există stabilită măsura preventivă a arestului la domiciliu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
233

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
217

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
315

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...