Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate de polițiști, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 47 de evenimente, dintre care 44 au fost semnalate prin apel 112.

În urma intervențiilor și a activităților specifice desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 170.000 de lei.

Dintre acestea, 6 sancțiuni au fost aplicate pentru săvârșirea de contravenții la regimul silvic, în valoare de 140.000 de lei, iar 8 sancțiuni, în valoare de peste 7.000 de lei, au fost aplicate pentru provocare de scandal și adresare de injurii.

„Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute 13 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șosele cu bucluc pentru șoferii botoșăneni. „Se pregătește să devină un crater” / „Nu există zi dată de la Dumnezeu să nu sun” (foto, video)

Monday, 30 September 2024

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local pentru luna septembrie, Eugen Țurcanu, ales local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, a avut o interpelare...

S-a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Drumul Vămii! (foto, video)

Monday, 30 September 2024

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a semnat în cadrul ședinței de plen de luni, 30 septembrie, contractul de finanțare din fonduri europene a lucrărilor de mode...

S-a votat! Consilierii au fost de acord cu scoaterea șinelor de tramvai din Botoșani! (foto, video)

Monday, 30 September 2024

Șoferii pot răsufla ușurați de astăzi. Primul pas pentru ca șinele de tramvai din municipiul Botoșani să dispară a fost făcut. Luni la amiază, în ședința ordinară aferentă luni...