Amenințările primarului din Dângeni, considerate "declarații politice" de șeful de la Drumuri

Directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP), Sorin Clim, cataloghează ca fiind politice declarațiile primarului comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, care a amenințat că va planta salcâmi în gropile de pe un drum județean de pe raza comunei pe care o conduce.

Directorul DJDP susține că se vor executa lucrări pe toate drumurile județene, indiferent de culoarea politică a primarului.

“Acestea sunt declarații politice ale domnului primar, eu sunt funcționar public. Nu intru în partea aceasta de declarații politice. Noi ne facem treaba administrativă. Avem în vedere acel drum și vom interveni pentru a face reparațțiile care trebuie. Noi le privim ca pe niște declarații politice. Din discuțiile avute tot timpul cu Consiliul Județean și în cadrul Direcției niciodată nu s-a pus problema că o comună este condusă de un primar de o anumită culoare politică", a declarat Sorin Clim.

Și președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, face un apel la primari să fie înțelegători, asigurându-i că se vor face lucrări în tot județului, fiind alocați și banii necesari pentru astfel de intervenții.

“Chiar îi rog pe domnii primari să înțeleagă că s-a gândit un program de intervenție pe drumurile județene ținând cont de starea lor tehnică. Este un calendar care respectă. Nu ne oprim, adică când ajungem la o comună și e primar PSD am sărit peste drum, nu e așa. Facem drumul cap-coadă, facem drumurile așa cum trebuie pentru că pe acestea circulă cetățenii județului Botoșani și nu numai. Domnii primari să înțeleagă că intervenim pe toate drumurile. Direcția de Drumuri are alocate numai anul acesta în jur de 10 miliarde, bani suficienți", a spus Gheorghe Sorescu.

Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, ameninţă că dacă nu se vor aloca fonduri pentru reparaţii pe ruta DN 29 -Gulioaia -Dangeni -Dobarceni -Mihalaseni –Ripiceni, săptămâna viitoare va planta puieți de salcâm în gropile de pe această șosea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor de la Rutieră a lăsat zeci de șoferi fără permis!

astăzi, 20:35

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost aplicate 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reț...

Razie a polițiștilor în muncipiul Botoșani: Zeci de forțe de ordine au împărțit sancțiuni!

astăzi, 19:40

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2024, intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei de ordine publică, investigații criminale...

Focarele de pestă porcină dintr-o localitate din Botoșani dau bătăi de cap sucevenilor!

astăzi, 18:43

Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a subliniat că la Verești „este ce mai mare investiți...