Amendă uriaşă dată de Garda de Mediu unei firme din judeţ!

Amendă uriaşă dată de Garda de Mediu unei firme din judeţ!
Comisarii Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu au aplicat o amendă uriaşă unei societăţi de salubritate din judeţ, după ce mai mulți cetățeni din comuna Mihai Eminescu au reclamat faptul că angajații firmei depozitează gunoiul într-o rampă închisă încă din anul 2009.

"Pavra Com a fost amendată înainte de a veni eu la Garda de Mediu, cu 40.000 de lei. În 2009 au fost închise toate rampele de gunoi, iar cei de la Pavra depozitau resturi menajere într-o rampă de pe raza comunei Mihai Eminescu. De când a fost închisă rampa și până acum ei tot au depozitat gunoi. Cetățenii au reclamat faptul că era un miros insuportabil. Ei depozitau gunoiul acolo noaptea",  a declarat Răzvan Rotaru, comisar-şef al Gărzii de Mediu Botoşani.

Administratorul firmei amendate spune că a contestat amenda și că următorul termen al procesului va avea loc pe 10 octombrie, după ce primul termen a fost amânat.

"Au găsit niște deșeuri pe drumul unde am avut noi rampa de gunoi. Nu erau gunoaiele mele. Ei au găsit gunoaiele și pentru că eu mă ocupam de salubritate în comună au spus că le-am pus eu. Acolo nu mai depozitez gunoi. Noi am depus documentele la dosar și așteptăm termenul", a declarat Petru Filip, patronul firmei Pavra Com SRL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
41

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
94

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
44

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...