Amendă primită de agentul economic de pe plaja de la Stânca

Controlul dispus de prefectul județului Botoșani în ceea ce privește activitatea desfășurată de un agent economic pe plaja de la Stânca-Ștefănești s-a finalizat.

 

Amendă primită de agentul economic de pe plaja de la Stânca

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că a primit rapoartele de control de la instituțiile care au făcut verificări, mai având de primit un singur raport.

Cât privește sancțiunile aplicate, potrivit prefectului Dan Șlincu, există o singură amendată dată de Primăria Ștefănești, pentru lipsa autorizației de construcție, agentul economic având termen până la finele lunii august să intre în legalitate. 

"Voi solicita ca toate activitățile din zona respectivă să se avizeze și să funcționeze într-un cadru legal. Toate instituțiile care au fost în control au dispus măsuri, termene de remediere și până la urma urmei toată activitatea de acolo va fi pusă într-un cadru legal. Am primit raportul de control și urmează să mai primim raportul din partea custodelui ariei protejate din Ștefănești", a declarat prefectul județului Botoșani.

Printre instituţiile de control trimise la Ştefăneşti se numără Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar- Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Serviciul de Gospodărire a Apelor, Barajul Stânca- Ştefăneşti, Poliţia de Frontieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Botoşani, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul de Jandarmi, Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu, Agenţia de Protecţie a Mediului, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi Primăria Oraşului Ştefăneşti. 

În ceea ce privește scăldatul, prefectul Dan Șlincu a precizat că responsabilitatea aparține persoanelor care aleg să intre în apele Barajului Stânca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
29

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
68

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
58

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...