Amenda de 30.000 lei pentru zgomot!

Urmarit de ghinion! Victor Mihalachi a intrat din nou in atentia autoritatilor sucevene, dupa ce localnicii din satul Bursuceni, comuna Veresti, au reclamat zgomotul produs de o statie de sortare-spalare a agregatelor minerale situata pe malul raului Siret, statie care apartine firmei Victor Construct SRL din Botosani.

Se pare ca acum botosaneanul constuieste o noua statie, care a starnit nemultumirea cetatenilor.

Primarul din Veresti a cerut solicitarea unui laborator autorizat in determinari sonometrice, urmand ca in functie de rezultat unitatea sa se doteze corespunzator pentru izolarea si protectia fonica a surselor generatoare de zgomot.

Pentru cele constatate de autoritatile cu competente in probleme de mediu s-a incheiat un proces-verbal, prin care societatea a fost sanctionata cu 30.000 lei, amenda ce a fost achitata in 48 de ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...