Amendă de 10.000 de lei pentru patronul Facefood, după un control al forțelor de ordine

Amendă de 10.000 de lei pentru patronul Facefood, după un control al forțelor de ordine

Administratorul localului Facefood, situat pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoșani, s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei, iar alte opt persoane au fost și ele sancționate, după un control al forțelor de ordine, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Sars-CoV-2. Acțiunea a avut loc sâmbătă seară.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ), s-a constatat că în incinta localului nu erau respectate măsurile impuse de către autorități.

„În interiorul localului au fost identificate peste 20 de persoane care nu respectau măsurile de distanțare socială, iar mesele nu erau așezate conform prevederilor legale. Administratorul localului respectiv a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 10.000 de lei, iar alte 8 persoane care se aflau în față locației respective au fost sancționate cu amendă contravențională pentru faptul că nu purtau masca de protecție”, a arătat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În ultimele 24 de ore, în contextul acțiunilor de verificare, au fost aplicate amenzi în cuantum de 34.000 de lei, iar peste 130 de botoșăneni au fost sancționați pentru nepurtarea măștii de protecție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Marius Budăi: Îmbătrânirea populației va intensifica creșterea cererii de îngrijire pe termen lung

Vineri, 30 Septembrie 2022
128

Îmbătrânirea populaţiei va intensifica creşterea cererii de îngrijire pe termen lung, care deja este mare, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Marius Budăi.„Procesul ...

VIDEO: Doina Federovici a taxat dur atitudinea unor adversari politici în ședința CJ. „Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura”

Vineri, 30 Septembrie 2022
407

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a avut o intervenție neobișnuită în debutul ședinței de vineri a deliberativului. Oficialul a mulțumit colegilor din plen pentru...

Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

Vineri, 30 Septembrie 2022
154

Consiliul Județean (CJ) a depus un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian” din municipiul Botoșani, a anunțat v...