Amanari si modificari de termene la Prima Casa

Amanari si modificari de termene la Prima Casa
Programul Prima Casă funcţionează în acest moment doar prin intermediul creditelor acordate de BRD.

Deşi anunţaseră zilele trecute că sunt pregătite să înceapă şi ele creditarea prin programul guvernamental, mai multe bănci au dat înapoi azi, invocând mici detalii care trebuie puse la punct.

După ce BRD a acordat deja primul credit, Alpha Bank anunţa aseară că este pregătită să intre în program, după ce a semnat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri convenţia de garantare a creditelor.

Alpha Bank, "peste o zi, două"

Pentru că mai trebuie puse la punct unele "mici" amănunte, demararea efectivă a programului de creditate va avea loc "peste o zi, două", au declarat azi pentru capital.ro reprezentanţi ai serviciului de relaţii cu clienţii ai Alpha Bank.

Banca Transilvania, "după 15 iulie"

O altă bancă ce şi-a amânat "lansarea" este Banca Transilvania. Motivele invocate sunt aceleaşi: definitivarea ofertei astfel încât atunci când clienţii se vor prezenta la bancă să nu fie plimbaţi şi amânaţi pentru că nu se ştie ce comision sau ce asigurare trebuie plătită.

Ca urmare, Banca Transilvania îşi va amâna debutul până "după 15 iulie", conform unor surse din interiul instituţiei bancare citate de capital.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
32

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
239

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
33

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...