Alimentarea cu apă întreruptă din cauza unei avarii majore! Vezi zonele afectate

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că azi, 21 iulie, întrerupe furnizarea apei, ca urmare a producerii unei avarii în rețea.

Alimentarea cu apă va fi sistată în localitățile Răchiți, Roșiori, Stăuceni, Unțeni, din cauza unei avarii apărute la conducta de distribuție din PEHD Ø200 mm.

De asemenea, o altă avarie importantă pe conducta de distribuție apă localizată pe aleea Carmen Sylva, a determinat sistarea apei și în zona cuprinsă în perimetrul străzilor Săvenilor, Peneș Curcanul, Parcul Tineretului.

S.C. Nova Apaserv S.A. își cere scuze faţă de abonații afectaţi și îi asigură că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus, se arată într-un comunicat al Nova Apaserv.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

Wednesday, 9 October 2024

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

Wednesday, 9 October 2024

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...