Alianta pregateste debarcarea Cristinei Bahrin!

Alianta pregateste debarcarea Cristinei Bahrin!

 CRISTINA BAHRIN, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Consilierii judeteni au semnat ca sunt de acord cu schimbarea din functie a Cristinei Bahrin, astfel ca pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean din aceasta luna va fi pusa si aceasta problema.

Daca in sedinta din 27 ianuarie consilierii vor vota acest proiect, atunci Cristian Achitei va deveni vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, in locul liberalei Cristina Bahrin.

Cristina Bahrin a devenit vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani in luna decembrie 2008, ea beneficiind atunci, pe langa voturile liberalilor, si de cele ale consilierilor PSD.

Pentru ca, in acest an, protocolul aliantei PD-L – PSD a inceput sa functioneze la Botosani, consilierii PSD si cei PD-L au hotarat sa voteze ca atare, in favoarea membrilor care ii reprezinta.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
1

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
223

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Mucenic Conon din Isauria şi Conon Grădinarul

astăzi, 06:58
20

Sfântul Mucenic Conon a trăit pe vremea Sfinţilor Apostoli şi era din satul Vidania, din ţara numită Isa­u­ria. Era fiul unui bărbat păgân care se numea Nestor, iar mama sa ...