ALIANTA-I MAMA LOR: Relatiile dintre noi sunt ca doi nou-nascuti!

ALIANTA-I MAMA LOR: Relatiile dintre noi sunt ca doi nou-nascuti!

 Cristian Roman la investirea in functia de prefect, moment la care a luat parte si Constantin Contac, in calitate de vicepresedinte CJ!  

Cine nu isi aminteste disputa dintre Cristian Roman si Constantin Contac, pe cand primul era prefect de Botosani, iar Contac presedinte al Consiliului Judetean!

Se intampla in anii 2005-2006, conflictul culminand cu momentul in care Cristian Roman a semnat suspendarea din functie a lui Constantin Contac.

In aceeasi perioada, Cristian Roman, devenit apoi secretar general al Ministerului de Interne si Reformei Administrative, l-a dat in judecata pe Constantin Contac pentru insulte aduse in cateva emisiuni televizate.

Procesul cu privire la alegeri este dat la Bucuresti la PSD si nici nu mai stiu ce e cu dansul, banuiesc ca se va casa. Procesul cu domnul Tabuleac a fost respins la ultima sedinta la Tribunal, si ramane de vazut cum voi proceda. Legat de procesul dintre mine si domnul prefect, voi avea o discutie cu domnul Roman cand va sosi motivatia. Pana una alta, relatiile dintre noi sunt ca doi nou-nascuti. Ne-am felicitat, ne-am si pupat. Ne-am intalnit si astazi dimineata si ne-am urat unuia altuia o saptamana buna. Doar nu o sa ne batem! O sa vedem si cu procesul cum facem. Sunt niste inscrisuri in anumite stadii si vom vedea ce facem, a declarat Constantin Contac, liderul PSD Botosani.

Nici macar scandalul izbucnit in campania electorala din noiembrie 2008 nu mai aprinde spiritele!

Atunci, social-democratii, in frunte cu Liviu Contac, au pichetat sediul PD-L, de unde au prins un tanar iesind cu un banner ascuns sub haine. Au fost facute sesizari, a fost chemata politia, presa, au curs acuzatii cu sutele!

Ce sa fac? Sa prind mortul si sa-i scot ochii? Nu are rost! Alianta a fost benefica si chiar daca au fost tensiuni mari intre PD-L si PSD, noi ne-am pronuntat pentru aceasta alianta pentru ca noi avem nevoie, si PSD si PD-L, sa guvernam tara. Nu este timp de discutii si dispute, mai ales pe criza asta, a incheiat optimist Constantin Contac.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
1

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
82

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
42

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...