Alertă meteo: COD GALBEN de vânt puternic în județul Botoșani!
UPDATE!

Alertă meteo: COD GALBEN de vânt puternic în județul Botoșani!
UPDATE: O nouă avertizare de tip COD GALBEN a fost emisă, sâmbătă după-amiază, de Administrația Națională de Meteorologie, atenționarea meteo fiind valabilă până la ora 20.00. Atenționarea vizează județele Botoșani, Vaslui, Galați și Iași, dar și zonele joase din județele Suceava, Bacău și Neamț. Aici se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze în general de 55...65 km/h.

Știre inițială: Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN pentru toate județele Moldovei, avertizarea fiind valabilă astăzi, până la ora 17.00. 

Astfel, în județele Botoșani, Vaslui, Galați și Iași, precum și în zonele joase din Suceava, Bacău, Neamț, se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze de 55....65 km/h, izolat 80 km/h.

În județul Botoșani, potrivit Meteo Nord-Est, ziua de sâmbătă si in prima parte a noptii cerul va fi mai mult noros si pe spatii restranse va ploua. Vantul va prezenta intensificari din nord-vest. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 11 grade, iar minimele vor cobori pana spre 2 grade.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
29

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
195

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
79

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...