Alertă într-un cartier din Botoşani: Vecinii au cerut ajutor pentru o femeie care s-a baricadat în apartament! FOTO

Panică într-un bloc de pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botoşani. O femeie a pus pe jar pompierii, ambulanţa şi poliţiştii după ce a suferit o criză.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, locuieşte într-un apartament situat la etajul 3 şi este cunoscută, potrivit vecinilor, ca având probleme psihice.

O vecină povesteşte că miercuri dimineaţă femeia a deschis geamul de la o cameră şi a început să arunce articole vestimentare şi o oglindă.

Locatarii şi-au dat seama că vecina lor are din nou o criză, iar în cursul după-amiezii s-a cerut ajutor la 112. Pompierii care au ajuns la faţa locului şi poliţiştii au încercat să o convingă pe femeie să descuie uşa, dar aceasta refuza categoric.

La un moment dat ea a ieşit la geam şi a început să discute cu un angajat al ISU Botoşani. Conversaţia a durat câteva minute, timp în care pompierii au deblocat uşa apartamentului şi au pătruns în interior. Femeia a fost preluată cu cadrele medicale, dar iniţial a refuzat orice ajutor.

Într-un final, ea a acceptat să coboare din apartament şi a fost prelută de o Ambulanţă.

La faţa locului a ajuns şi o echipă de la E.ON Gaz, care a oprit alimentarea cu gaz în tot blocul.

Nu este pentru prima dată când femeia face astfel de crize. În martie 2014 aceasta a aruncat mai multe obiecte de mobilier şi un televizor pe geam, fiind de asmeenea nevoie de intervenţia pompierilor pentru a putea fi scoasă din casă.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ești obligat să prestezi ore suplimentare? Ce ar trebui să știe botoșănenii!

astăzi, 09:00

Orele suplimentare sunt acele ore de muncă efectuate în plus față de programul normal de lucru. Codul Muncii din România prevede: „Pentru salariații angajați cu normă î...

Familie în pericol, salvată de la dezastru de intervenția promptă a pompierilor botoșăneni! (Foto)

astăzi, 08:49

S-a întâmplat în localitatea Ionășeni, județul Botoșani. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au intervenit prompt și au stins flăcările înainte ca ac...

Iftime, întrebat pe stradă cu ce se ocupă: ”Sunt un om bogat, am cele mai profitabile firme!”

astăzi, 08:01

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a fost oprit în plină stradă și a fost întrebat, în momentul în care era filmat, clip pus ulterior pe platforma TikTo...