ALERTA: Grav accident de circulatie la Baisa, cu un mort si trei raniti! FOTO

ALERTA: Grav accident de circulatie la Baisa, cu un mort si trei raniti! FOTO
Un teribil accident de circulatie s-a produs luni seara la Baisa! Trei masini sunt implicate, o persoana fiind incarcerata.

Circulatia in zona este blocata.

La fata locului s-au deplasat echipaje de Politie, Descarcerare si Ambulanta.

UPDATE, 21.50: Trei masini s-au ciocnit, un autoturism fiind aruncat in padure, ajungand un morman de fiare. Soferul unei dubite de la o societate comerciala, de produse biologice si medicamente, este descarcerat in aceste momente, fiind resuscitat de cadrele medicale. 

Politia recomanda soferilor sa foloseasca rute ocolitoare, prin Bucecea sau Corni.





UPDATE, 22.10: In urma accidentului sunt patru victime. Una a fost transportata la spital,  doua sunt ingrijite la fata locului si una in stare grava care, dupa ce a fost resuscitata mai bine de jumatate de ora, a murit.  

UPDATE, ora 22.15: O tanara de 20 de ani a ajuns in stare grava la spital. Prognosticul medicilor este rezervat. Tanara urma sa fie mireasa duminica.

Din primele informatii, doua autoturisme, un Audi si un Golf, se deplasau spre Botosani. Dubita mergea spre Suceava si, la un moment dat, a intrat pe contrasens. Autoturismul Audi a fost rotit la 180 de grade, iar Golful aruncat in padure. Soferul dubitei, un barbat de 45 de ani, din Botosani, a fost declarat decedat, dupa 35 de minute de resuscitare. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
314

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
334

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...