ALERTA: Accident mortal pe drumul catre Saveni! - UPDATE, Completare FOTO

ALERTA: Accident mortal pe drumul catre Saveni! - UPDATE, Completare FOTO
In aceasta dimineata, in jurul orei 07.50, pe drumul care face legatura intre Ungureni si Unteni, s-a produs un grav accident de circulatie, in urma caruia o persoana a decedat, iar o alta este grav ranita.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, o autospeciala de la pompieri, echipaje de Ambulanta si Politie.







Soferul unui autoturism VW Bora se deplasa pe relatia Saveni-Botosani, iar la un moment dat, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum a derapat si s-a izbit violent intr-un copac de pe marginea drumului.

In urma impactului, soferul, Viorel Rambu, in varsta de 56 de ani, a decedat, iar sotia sa, Elena Rambu, in varsta de 51 de ani, care era pasagera pe scaunul din dreapta fata, a fost ranita. Barbatul era medic veterinar in localitatea Viisoara.





Cele doua persoane au ramas incarcerate si a fost nevoie de intreventia echipajului de la descarcerare pentru a le scoate din masina. 

UPDATE: Conform IPJ Botosani, primele cercetări au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, precum şi datorită echipării necorespunzătoare a autovehiculului, care avea montate anvelope de iarnă doar pe roţile din faţă.





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
219

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
285

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
655

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...