ALERTA - Accident mortal la Hutani! - completare

ALERTA - Accident mortal la Hutani! - completare

 Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei si ranirea soferului microbuzului  

Locuitorii din Hutani au avut parte, in acesta dimineata, de clipe de groaza, dupa ce o femeie de 65 de ani, care tocmai iesea pe poarta casei, a fost strivita de un microbuz scapat de sub control.

Niculina Rodu iesea pe poarta cu o galeata cu lapte pe care urma sa o duca la centrul de preluare a laptelui. Nu a apucat sa faca nici doi pasi, pentru ca a fost spulberata de un microbuz condus de Gabor G., de 27 de ani.

Microbuzul se indrepta cu viteza spre Suceava. In curba la dreapta de la intrarea in Hutani, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat pe sosea. Soferul a incercat sa redreseze autoturismul, insa totul a fost in zadar.

Masina a iesit de pe partea carosabila si a lovit cu roata din fata un cap de pod care a proiectat masina in gardul casei familiei Rodu.

Femeia a fost prinsa intre gard si masina, astfel ca nu a avut nici o sansa, decesul fiind instantaneu. Cadrele medicale de pe ambulanta nu au mai putut face nimic, insa soferul a fost preluat si transportat de urgenta la spital, cu rani la cap si piept. Politia a inceput o ancheta, pentru a stabili cauzele exacte care au condus la producerea tragediei.


Ora 7.30: Un grav accident de circulatie s-a petrecut, in aceasta dimineata, la Hutani. O batrana a fost izbita pe marginea drumului de un microbuz, femeia nemaiavand nici o sansa de supravietuire. Vom reveni cu amanunte.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
775

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...