ALEGERI IN PSD: Marcu nu s-a decis, Macaleti se mai gandeste!

ALEGERI IN PSD: Marcu nu s-a decis, Macaleti se mai gandeste!

GHEORGHE MARCU, presedinte PSD Botosani

Social-democratii botosaneni se grabesc sa ocupe functiile de conducere! Liderii PSD au anuntat vineri ca, intrucat alegerile din teritoriu decurg fara probleme, conferinta judeteana va fi programata pentru luna iunie.

"Pe 26 iunie va avea loc conferinta judeteana ordinara a PSD, intrucat am vazut desfasurarea alegerilor din teritoriu si ne incadram in timp. Nu mai are rost sa asteptam pana in septembrie sa organizam conferinta judeteana", a mentionat Gheorghe Marcu, actualul sef al organizatiei PSD Botosani, care a tinut sa adauge ca nu s-a decis daca va candida pentru un nou mandat de presedinte.

Cei interesati de functia de conducere a organizatiei judetene pot sa isi depuna candidatura pana pe 25 iunie, invitatia fiind pentru cei 483 de delegati care vor participa la conferinta.

Alegerile din iunie par sa aiba o miza importanta pentru PSD, si anume formarea unei echipe care sa se lanseze in lupta pentru alegerile din 2012.

"Daca vom avea capacitatea sa formam o echipa pentru 2012, voi candida pentru presedintia PSD", a completat Marcu.

Pana atunci, social-democratii au in vedere alegerile in organizatia municipala, condusa in prezent de Costica Macaleti, care nu a exclus o eventuala candidatura a sa pentru presedintia organizatiei judetene. 

"Ma mai gandesc daca voi candida pentru presedintia organizatiei judetene PSD Botosani. Imi voi anunta insa candidatura pentru organizatia municipala, pe 29 mai. Pana pe 10 mai se finalizeaza alegerile in teritoriu, iar pe 22 mai va avea loc conferinta municipala la tineret", a declarat Cosica Macaleti.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

astăzi, 14:41
199

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din jude...

Proiectil perforant descoperit la un centru de colectare a fierului vechi din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:27
37

Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botoșani. Un angajat a observat obiectul pe rampa de sortare a deșeurilor feroase. Acesta ș...

PS Nichifor Botoșăneanul va sfinți, în această săptămână, Aşezământul Social „Sfânta Irina” din Botoșani!

astăzi, 14:10
63

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a făcut publice evenimentele care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 19-25 mai 2024.Luni, 20 maiContinuă campania de prevenţie...