Alcoolul la volan: A produs un accident, apoi a refuzat să sufle în etilotest!

Alcoolul la volan: A produs un accident, apoi a refuzat să sufle în etilotest!
Beat, a urcat la volan și a acroșat o mașină parcată. Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar și recoltarea de probe biologice.

În data de 27.03.2013, în jurul orei 17:45, poliţiştii Postului de Poliție Vorona au fost sesizati prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, pe D.J. 208 H, pe raza localității Poiana, a avut loc un accident de circulație soldat cu avarierea unui autoturism, iar conducătorul auto ar fi în stare de ebrietate și a părăsit locul producerii avariei.

Cu ocazia deplasării la fața locului, poliţiştii au constatat că autorul accidentului este S. Dănuț, de 37 ani, din comuna Vorona, al cărui autoturism a acroșat în partea din spate un autovehicol parcat pe podul de acces în curtea unei locuinţe.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice.
          
Față de S. Dănuț, poliţiştii au întocmit actele procedurale de constatare a infracțiunii flagrante de refuz al unui conducător de autovehicul de a se supune recoltării biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, cauza urmând a fi soluționată procedural. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
201

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
269

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
625

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...