Ajutor pentru copiii sinistratilor

Ajutor pentru copiii sinistratilor
Oficialitatile judetului Botosani s-au intalnit astazi cu membrii delegatiei Comitetului National Roman pentru Drepturile Copilului, insotita de presedintele Asociatiei “Solidarite Roumanie Hubert Hinschberger si de Genevieve Colot, primarul orasului Saint Cyr sous Dourdan, deputat in Parlamentul Frantei.

Membrii delegatiei au comunicat, in cadrul unui un briefing, care s-a desfasurat la Prefectura Botosani, ca au vizitat, pe parcursul zilei de ieri, 5 localitati din judetul nostru: Dorohoi, Hudesti, Baranca, Radauti Prut si Cotusca, in care au lasat ajutoare pentru circa 400 de copii constand in alimente, imbracaminte, rechizite scolare, jucarii.

La spitalul din Dorohoi au fost duse saltele pentru paturi, paturi rulante, materiale antiseptice. La spitalul din comuna Hudesti, pe langa saltele si paturi, un electrocardiograf si un carucior pentru persoane cu handicap.

Subprefectul David Salgau a multumit membrilor delegatiei din partea Institutiei Prefectului, pentru efortul acesteia de a veni in sprijinul copiilor sinistrati.

Delegatia s-a deplasat ieri in localitatile din judetul nostru, in cadrul proiectului Un plus de mai bine pentru copiii care au suferit de pe urma inundatiilor din acest an, derulat de Comitetului National Roman pentru Drepturile Copilului, in care au fost cuprinsi si parte din copiii din judetul Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
116

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
74

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
73

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...