Ajutati sa recupereze banii, dupa ce firma nu le-a asigurat locul de munca promis!

Ajutati sa recupereze banii, dupa ce firma nu le-a asigurat locul de munca promis!
Mai multi botosaneni care au apelat la serviciile unei firme pentru a le gasi un loc de munca in strainatate au fost despagubiti dupa ce firma respectiva nu le-a identificat, in termenul prevazut in contract, un loc de munca.

Oamenii s-au adresat Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani si au cerut ajutor pentru a primi inapoi banii achitati in contul firmei. Suma totala pe care au reusit sa o recupereze comisarii de la Protectia Consumatorului este de 2500 de lei, fiecare cetatean primind cate 4-500 de lei.

"In general, cetatenii semneaza un contract de consiliere pe o perioada de un an, iar daca la momentul expirarii contractului consumatorul nu a primit niciun serviciu din partea agentului economic, societatea returneaza suma de bani", a precizat Mirel Rogalschi, comisar-sef adjunct in cadrul CJPC Botosani.
 
O parte dintre cei despagubiti au cerut returnarea banilor dupa expirarea termenului de un an, dar sunt si botosaneni care au cerut restituirea sumelor dupa ce au vazut ca au trecut 2-3 luni si ei sunt tot someri.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
4

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
43

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...