Ai produse electrice si electrocasnice vechi? Incepe o noua campanie de colectare! Vezi unde le poti duce si ce poti castiga!

Ai produse electrice si electrocasnice vechi? Incepe o noua campanie de colectare! Vezi unde le poti duce si ce poti castiga!
Botosanenii care detin deseuri de echipamente electrice si electrocasnice pot scapa de ele foarte simplu si in plus, pot astfel sa protejeze si mediul inconjurator, dar să câștige și premii.

ECOTIC, in parteneriat cu Urban Serv Botosani, Primaria Municipiului Botosani, Agentia pentru Protectia Mediului Botosani si Modern Calor, ii invita pe acestia sa predea deseurile de echipamente electrice si electrocasnice (DEEE) la punctele de colectare din oras.

Ele vor fi amplasate pe strada Varnav, nr 22 (parcarea Piata Viilor - in fiecare luni), pe strada Aprodu Purice (in spatele magazinului Util de la Gara - in fiecare marti si joi) si pe strada Independentei (vis-a-vis de Serconf - in fiecare miercuri), intre orele 9:00 si 16:00.

Campania se deruleaza in perioada 01 octombrie - 07 noiembrie 2014, iar cei care vor preda minim 10 kg vor primi cadou produse de curatenie.



"Aceasta campanie se deruleaza de doi ani si se adreseaza locuitorilor municipiului Botosani. Sunt deseuri cu un impact deosebit asupra mediului si din acest motiv au un statut separat", a precizat directorul Urban Serv, Simion Drelciuc.

Cei care detin DEEE-uri mari si voluminoase, pot programa, impreuna cu Urban Serv, preluarea gratuita a acestora, de catre o echipa specializata. Solicitarile pot fi facute la numerele de telefon 0231.517.007 si 0747.081.027.

In municipiul Botosani media DEEE-urilor obtinute in anii anteriori a fost de 1 kg/ cap de locuitor, aceasta fiind si media pe tara.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
134

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
500

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
197

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...