Agresorul taximetristului este elev la un liceu de elită din Botoșani! FOTO

Agresorul taximetristului este elev la un liceu de elită din Botoșani! FOTO
Tânărul de 18 ani, care a înjunghiat un taximetrist marți seara, este elev al Colegiului Național "Mihai Eminescu" și le-a spus anchetatorilor că a făcut acest lucru pentru bani, pentru "a juca la păcănele".

El are rezultate bune la învățătură și până acum nu a făcut probleme.

C. Bogdan are 18 ani, este din Dersca, dar locuiește la un unchi din municipiul Botoșani.

Imediat după comiterea faptei el a dispărut de acasă, iar rudele sale au anunțat Poliția. Băiatul a fost găsit de polițiști la păcănele, iar în urma comparării amprentelor s-a constatat că acestea corespund cu amprentele din mașina taximetristului.

În cursul zilei de vineri a fost făcută și o reconstituire pe Împărat Traian, în zona unde s-a produs agresiunea.

Tânărul le-a indicat oamenilor legii unde a aruncat cuțitul cu care l-a înjunghiat pe taximetrist, cuțitul fiind găsit într-o grădină din spatele unui bloc de lângă Dorian 4.

În ziua în care l-a înjunghiat pe taximetristul de 47 de ani, tânărul a mai mers prin oraș cu un alt taxi, având asupra sa cuțitul.

El le-a spus anchetatorilor că l-a agresat pe taximetrist pentru că avea nevoie de bani pentru păcănele.

"În cursul zilei de vinerii, lucrătorii de Poliție împreună cu procurorul care anchetează agresiunea în cazul taximetristului l-au identificat pe autorul faptei. Acesta este elev la un liceu din Botoșani. În acest moment se fac audieri cu privire la împrejurările în care a fost savârșită fapta, urmând a se dispune procedural. În urma declarațiilor date de către autor a fost identificat cuțitul cu care a fost săvârșită fapta", a declarat procurorul Aurel Simion, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. 







 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
20

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
22

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
28

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...