Agresorul polițistului botosănean este cel care a adormit într-o farmacie pe care a vrut să o jefuiască!

Agresorul polițistului botosănean este cel care a adormit într-o farmacie pe care a vrut să o jefuiască!
Mugurel Ginga, principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, atunci cand l-a injunghiat pe politistul Dorin Rusz, este un cunoscut al Politiei.

Acesta s-a facut de ras in toată țara, după ce in urma cu doi ani a vrut sa jefuiască o farmacie de pe Calea Nationala, dar a adormit in ea. Cu putin timp inainte acesta a vrut sa sparga o pizzerie, insa nu a reusit sa strice usa.

In mai 2014, barbatul in varsta de 39 de ani, s-a dus la sediul administrativ al unei pizzerii din centrul Botoşaniului şi a încercat să îl jefuiască. In timp ce forta uşa a fost declanşată alarma. Hoţul care a fost şi filmat de camerele de supraveghere ale pizzeriei a fugit.



Nu a vrut să plece însă cu mâna goală. S-au dus la o farmacie de pe Calea Naţională şi a pătruns repede înăuntru. Nu a apucat insa sa fuga cu lucrurile furate, pentru ca a adormit buştean. Dimineaţa angajaţii farmaciei l-au găsit în interior.

Poliţiştii s-au chinuit să îl trezească şi l-au arestat. Hoţul somnoros a povestit poliţiştilor că din cauza băuturii s-a apucat de furat dar din aceeaşi cauză ar fi adormit şi în farmacie.

Mugurel Ginga a mai fost arestat pentru furt, iar in anul 2008 a fost eliberat conditionat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
180

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
953

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
472

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...