Agresor urmarit pe blocuri si gasit intr-un tufis!

Agresor urmarit pe blocuri si gasit intr-un tufis!
Noapte incredibila pentru echipajele de la Politie, Jandarmi si Ambulanta, chemate in jurul orei 2.00 de un barbat care a reclamat ca a fost batut in propria casa! Victima a primit ingrijiri medicale, insa, intr-un final, si aceasta s-a facut nevazuta! 

Printr-un apel la 112, D.R., in varsta de 35 de ani, din Botosani, a sesizat faptul ca a fost batut, in propria casa, de un prieten. Incidentul s-a petrecut in noaptea de miercuri spre joi, intr-un bloc de pe Calea Nationala, din apropierea Spitalului de Recuperare.

La fata locului s-au deplasat echipaje de Politie, Jandarmi si o Ambulanta, care l-au gasit pe reclamant, acesta prezentand urmele unei agresiuni.

Barbatul le-a povestit oamenilor legii ca agresorul sau, un barbat in varsta de 36 de ani, a spart usa si a intrat peste el in casa, aplicandu-i mai multe lovituri.

Intre timp, insa, agresorul a reusit sa fuga, jandarmii pornind in cautarea lui. Oamenii legii l-au cautat inclusiv pe bloc, unde barbatul a urcat la un moment dat, insa a reusit sa se strecoare fara sa fie vazut de nimeni.

Intr-un final, agresorul a fost gasit intr-un tufis din spatele blocului.

Barbatul a fost incatusat si condus la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi, fiind acuzat de distrugere, violare de domiciliu, loviri si alte violente, dosarul urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Victima a refuzat sa fie transportata la spital, intr-un final, si aceasta facandu-se nevazuta! 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
575

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
169

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
444

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...