Agresor băgat după gratii după o tentativă de viol!

A încercat să necinstească o bătrână şi s-a ales cu o arestare preventivă! Asta a păţit un bărbat de 47 de ani, din Hlipiceni, după ce a speriat de moarte o vecină.

S-a întâmplat la mijlocul lunii martie, atunci când bătrâna, văduvă, era singură acasă. La un moment dat, la uşă i-a bătut Marian C., de 47 de ani, consătean, care i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Femeia l-a refuzat vehement, însă individul a început s-o înghesuie. Femeia a fugit într-o altă cameră, dar a fost prinsă. Ba la un moment dat, bărbatul a reuşit s-o pună la podea, dar bătrânica s-a strecurat afară din casă şi dusă a fost, oprindu-se în casa unei vecine căreia i-a cerut ajutorul.

Nici nu şi-a mai pus probleme că l-a lăsat pe agresor în casă, important era că scăpase. A doua zi dimineaţă, convinsă de vecini, bătrâna s-a dus la Poliţie şi a făcut plângere. Astfel că anchetatorii l-au acuzat de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Cum individul era cunoscut ca având afecţiuni psihice, poliţiştii au cerut internarea lui la Secţia de Psihiatrie şi expertizarea sa, iar verdictul comisiei specializate a fost clar: bărbatul avea discernământ atunci când a comis fapta. Ca atare, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, propunere de altfel admisă de judecători.

 

Spune-ne opinia ta