Aglomeraţie pe ambele sensuri în punctele de trecere a frontierei spre Europa. Se aşteaptă cu orele

Aglomeraţie pe ambele sensuri în punctele de trecere a frontierei spre Europa. Se aşteaptă cu orele

Continuă haosul de la frontierele României, unde românii așteaptă cu orele să intre sau să iasă din țară. Punctele de trecere a frontierei sunt aglomerate, marţi, atât pentru circulaţia autoturismelor, cât şi pentru camioane.

La PTF Nădlac, maşinile aşteaptă 240 de minute pentru intrarea în România, în timp ce pentru ieşire se aşteaptă 60 de minute. Pentru camioane, cea mai mare aglomeraţie este la ieşirea din ţară la PTF Peţea, unde timpul estimat este de 90 de minute.

Potrivit aplicaţiei ”Trafic online” a Poliţiei de Frontieră, marţi, maşinile aşteaptă 240 de minute pentru intrarea în ţară pe la PTF Nădlac şi 40 de minute pentru intrarea pe la Vama Borş. Pe sensul de ieşire, se aşteaptă 60 de minute la Nădlac şi 90 de minute la Vama Borş.

În ceea ce priveştre circulaţia camioanelor, pe sensul de intrare în ţară se aşteaptă aţe 60 de minute la Nădlac II şi Giurgiu, 40 de minute la Calafat şi câte 30 de minute la Borş, Petea şi Siret.

Pe sensul de ieşire, camioanele aşteaptă 90 de minute la Peţea, 40 de minute la Giurgiu şi câte 30 de minute la Nădlac II, Calafat şi Giurgiu.

Încă de vineri, traficul s-a aglomerat în toate punctele de trecere a frontierei, Poliţia de Frontieră deschizânsd treptat mai multe vămi la graniţa cu Ungaria.

Pe durata stării de alertă, rămâne suspendată temporar, total sau parţial, activitatea prin următoarele puncte de trecere a frontierei de stat:

La frontiera româno-ungară:

- Turnu, judeţul Arad (cu excepţia circulaţiei lucrătorilor transfrontalieri);

- Salonta, judeţul Bihor – feroviar şi rutier (cu excepţia circulaţiei lucrătorilor transfrontalieri pe cale rutieră);

- Săcuieni, judeţul Bihor (cu excepţia circulaţiei lucrătorilor transfrontalieri);

- Valea lui Mihai, judeţul Bihor – feroviar şi rutier (cu excepţia traficului feroviar de marfă);

- Cărei, judeţul Satu Mare.

La frontiera româno-bulgară:

- Negru Vodă, judeţul Constanţa;

- Lipniţa, judeţul Constanţa;

- Dobromir, judeţul Constanţa;

- Zimnicea, judeţul Teleorman;

- Turnu Măgurele, judeţul Teleorman;

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
420

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
54

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...