Aglomeraţie la internări, la Spitalul Judeţean! Vezi ce decizie s-a luat!

Sute de botoşăneni s-au prezentat de la începutul acestui an la Spitalul Judeţean Mavromati, la ghişeele de internări, din cauza aglomeraţiei timpul de aşteptare fiind chiar şi de câteva zeci de minute pentru un singur pacient.

Această situaţie a fost adusă şi la cunoştinţa conducerii Consiliului Judeţean, care a dispus suplimentarea cu personal la internări.

“Am fost anunțat de cetățenii județului că, la începutul acestei săptămâni, s-a creat un disconfort în ceea ce privește ritmul de desfășurare a activității de internare a pacienților la Spitalul Județean Botoșani. Am luat legătura cu directorul de îngrijiri, domnul Asaftei, pentru a găsi o soluție pentru ca beneficiarii de servicii medicale să nu fie nevoiți să stea la coadă cu orele. Având în vedere că este început de an, când de obicei fluxul de internări este mult mai mare decât în restul anului, s-a luat măsura suplimentării cu încă un calculator pentru înregistrarea internărilor atât de zi, cât și continue", a spus Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Măsura va fi menținută cu precădere în primele două-trei zile ale fiecărei săptămâni, deoarece în acest interval vin pentru internare cei mai mulți dintre pacienți.

"Din discuțiile purtate cu cei din conducerea Spitalului, numai ieri au fost înregistrate 229 de internări de zi și 296 de internări continue", a mai precizat preşedintele Consiliului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...