Aglomeratie la chioscurile Eltrans pentru abonamente gratuite! FOTO

Sute de pensionari au stat, marti, la coada la chioscul Eltrans de la Piata Mare, dar si la ghiseul de la sediul Eltrans din zona industriala, pentru a intra in posesia legitimatiilor de calatorie pentru anul 2012, care le permit sa circule gratis cu tramvaiul.





Chiar daca abonamentele au inceput sa se elibereze inca din decembrie, aglomeratia se mentine in continuare. Oamenii au fost nevoiti sa stea si mai bine de doua ore la rand pentru a-si primi legitimatiile.

“Am doua ore de cand stau la rand si cred ca mai am de stat. A fost un barbat inaintea mea, i s-a facut rau si l-a luat cu ambulanta. Am fost si in decembrie, si la fel era aglomerat si am spus sa vin acum, dar este la fel. Si nu am ce face, trebuie sa stau la rand pentru ca nu imi permit sa dau bani pentru biletul de tramvai, un bilet e o paine jumatate", a spus o pensionara.





Reprezentantii Eltrans sustin ca la fel se intampla la fiecare inceput de an, din cauza ca toti se grabesc in primele zile sa isi scoata tichetele. Si elevii beneficiaza de gratuitate la transportul cu tramvaiul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în zona Gării Botoșani, incendiu în sediul unei societăți comerciale! (Foto, Video)

astăzi, 14:40

Un incendiu violent a izbucnit ,luni, 28 octombrie, la prânz, în subsolul unui bloc de pe strada Gării din municipiul Botoșani. Arhiva unei societăți comerciale, piese de mobilier...

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...