Agenția de Plăți anunță: Începem controalele în ferme!

Agenția de Plăți anunță: Începem controalele în ferme!

Exploatațiile tinerilor fermieri, la control! Începutul de an aduce un val de verificări în exploatațiile agricole, anunță Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Mai exact, scrie Agrointel.ro, inspectorii agenției de plăți vor face controale în teren pentru acele ferme care au cereri depuse în cadrul submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”.

Iată anunțul AFIR din data de 18 ianuarie, postat pe site-ul agenției de plăți:

”Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale vă aduce la cunoștință că verificarea pe teren se va realiza pentru toate cererile de finanțare depuse în cadrul submăsurii 6.1, cu excepția proiectelor depuse în etapele lunare pentru care nu mai există disponibil din alocarea anuală (așa cum rezultă din raportul de selecție aferent etapei lunare anterioare) – situație în care etapa de evaluare se va finaliza fără efectuarea vizitei pe teren.

Această prevedere a făcut obiectul modificărilor aduse Manualului de procedură pentru evaluarea și selectarea cererilor de finanțare pentru proiecte aferente submăsurilor, măsurilor și schemelor de ajutor de stat sau de minimis aferente Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, cu privire la efectuarea verificării pe teren a cererilor de finanțare depuse în cadrul submăsurilor 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” și 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
147

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
91

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
114

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...