AGENDA DE WEEKEND - Unde fugim de acasa! - VIDEO

Weekend pentru mari si mici! Spectacole de teatru, muzica, dar si o invitatie la cinematograf!

Pentru botosanenii curajosi, curse de masini sau, daca va tin puterile, un cros organizat de Jandarmeria Botosani! In caz ca ramaneti acasa, debarasati-va de vechituri, pentru ca oricum ati inceput curatenia de primavara!

SAMBATA, 4 APRILIE 2009 


INTRI IN CURSA? Amatorii de senzatii tari la volan sunt asteptati la cartodromul ACR! 

Ziua automobilismului romanesc, de pe 4 aprilie, va fi marcata printr-o cursa de masini la Botosani! Organizatorul principal al competitiei este Auto Green Club Botosani, un club destinat botosanenilor pasionati de raliu si dornici de senzatii tari pe patru roti.

Competitia va avea loc pe cartodromul ACR de pe strada Pacea, fiind destinata tuturor tipurilor de autoturisme, impartite pe categorii, date de capacitatea cilindrica a motoarelor. In premiera, va fi o categorie destinata automobilului romanesc suta la suta, Dacia 1300. Si femeile vor putea sa participe fara probleme, insa la o categorie deosebita, destinata doar sexului frumos.

Nu exista taxa de participare si nici bilet de intrare pentru spectatori, insa acestia din urma trebuie sa respecte niste reguli bine puse la punct pentru a nu avea loc incidente nedorite.
Inscrieri 08.00 – 11.00
Verificari tehnice 11.00 – 11.30
Antrenamente 11.00 – 12.00
START 12.00
Festivitate de premiere 15.00

Festivalul Judetean de Muzica Tinere sperante, Botosani, editia a XVI-a, organizat de Societatea Culturala Arlechin Botosani si Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani,
Orele 13.00-15.00, Centrul National de Studii Mihai Eminescu Botosani, Festivalul Judetean de Muzica Tinere sperante, competitia pentru tineri si elevi (clasele V – VIII)
Orele 17.00-19.00, Casa Tineretului Botosani, Festivalul Judetean de Muzica Tinere sperante, concurs pentru prescolari si elevi (clasele V - VIII).

Ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu, sala Atelier, spectacolul FLUTURII, dupa o idee de Leonard Gersch.
Spectacol modern, dupa textul lui Leonard Gersch, FLUTURII se constituie intr-o incursiune curajoasa a tanarului regizor Vlad Cepoi in universul unor sentimentre si probleme eterne (dragostea, conflictul dintre generatii, deziluzii, etc.) Perspectiva surprinzatoare, din care este explorata relatia dintre protagonisti, sporeste impactul asupra publicului produs de actorii Ovidiu Ivan, Ana-Maria Cazacu, Florita Tugui si Ioan Cretescu.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, va sosi sambata la Botosani, la invitatia colegilor sai de partid.
Dupa conferinta de  presa, programata pentru ora 9.00, Ecaterina Andronescu va face o vizita, la ora 9.45, la  Colegiul A.T. Laurian, iar la 10.45, la sediul Institutiei Prefectului, unde va avea loc o intalnire intre ministru, prefect, presedinte Consiliului Judetean, primarii de municipii si inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean.   
In jurul amiezii, ministrul Educatiei se va deplasa in judet, pe traseul Bucecea, Leorda, Dorohoi, la diferite unitati scolare, impreuna cu colegii de partid.

MAREA DEBARASARE la Botosani si Dorohoi
Evenimentul se va desfasura dupa procedura din editiile anterioare ale campaniei: cetatenii scot in fata locuintei deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), urmand ca autoritatile locale prin operatorii de salubritate sa colecteze aceste tipuri de deseuri si sa le transporte la punctele special amenajate. Cetatenii din municipiul Botosani care doresc sa predea catre operatorul de salubritate echipamente uzate trebuie sa sune la dispeceratul SC URBAN SERV SA Botosani – 0231.517007 – si sa furnizeze informatiile necesare pentru ridicarea acestora din fata blocului.
Cetatenii din municipiul Dorohoi pot sa predea echipamentele uzate la cele trei puncte de colectare (containere) existente situate in Piata Plevna, Piata Olinescu si intersectia str. George Enescu – str. CD Gherea, deschise intre orele 8-13.

 

DUMINICA, 5 APRILIE 2009


Ora 10.00, pe dealul Sucevei - Crosul Jandarmeriei, a doua editie
Activitate din cadrul manifestarilor prilejuite de Ziua Jandarmeriei, marcata pe 3 aprilie.


Orele 11.00 si 12.30, Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache - 
ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI, dupa Fratii Grimm
Regia: Valentin Dobrescu; scenografia: Mihai Pastramagiu; muzica: Oana Puscasu
Distributia: Mihaela Stempel (Alba ca Zapada), Dana Bucataru (mama vitrega), Florin Iftode (Imparatul, Fricosul, Botosul), Valentin Ligi (Printul, Vinatorul, Bilbiila, Mincaciosul), Aurica Dobrescu (Doica, Prislea), Marius Rusu (Barba-cot, Uitucila).

Ora 12.00, Teatrul Mihai Eminescu, ZBOR DE PRIMAVARA
Asociatia culturala Vis de Artist, Teatrul Mihai Eminescu si Casa Armatei Botosani organizeaza spectacolul cu copii si pentru copii intitulat Zbor de primavara.
Realizat de Catalina Constantinovici, cu participarea actorului Cezar Amitroaie, spectacolul de lansare a CD-ului cu acelasi nume va fi sustinut, in Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, de membrii grupului Vis de Artist: Marena Funduianu, Bianca si Dayana Iacob, Andreea Prepelita, Ruxandra Baciu, Adelina Viciriuc, Simona Necsanu, Mariuca Nicolau, Alexandra si Andreea Grigoroscuta, Amalia Rotariu, Ioana Mititelu, prietenii lor de la Clubul Pro Dance, coordonati de prof. Constantin Dicu, si de la “R&B School Dance, indrumati de Liviu Topor.

Ora 17.00, Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache, la Studioul de Teatru pentru Tineret, spectacolul TRIMITETI MOARTEA IN VACANTA!
Spectacolul este realizat in cadrul programului O sansa tinerilor actori. Scenariul, regia si interpretarea: Florin Iftode, Claudiu Galateanu, Laurentiu Vasilache, Tudor Rotaru; Scenografie si constructii papusi: Raluca Deleanu
"Nu stim daca exista viata dupa moarte sau daca o sa supravietuim pina la dovedirea eficientei criogeniei.... un singur lucru putem sa va garantam: ca timp de 45 de minute, moartea va fi in vacanta, deci sunteti in afara oricarui pericol." (Claudiu Galateanu)
Rezervari la telefon 0756084651 / 0231.514353
si la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Pretul unui bilet de intrare este 5 lei

Ora 19.00, Teatrul Mihai Eminescu, sala Atelier, spectacolul FLUTURII. Regia Vlad Cepoi. In distributie: Ovidiu Ivan, Ana-Maria Cazacu, Florita Tugui si Ioan Cretescu.

Orele 15.00 si 17.00, in perioada 3-9 aprilie, Cinematograful Unirea.
Filmul FAY GRIM - SUA


Regia: Hal Hartley

Cu: D.J. Mendel, Liam Aiken, Parker Posey

Gen: Actiune, Thriller

Lui Fay Grim, o mama singura, i se da viata peste cap cand un agent CIA ii cere sa mearga la Paris pentru a recupera jurnalul sotului ei, disparut de sapte ani. Informatiile din jurnal, vitale pentru securitatea Statelor Unite, il implica si pe fratele lui Fay, Simon, care tocmai petrece zece ani inchisoare. Faptul ca Fay Grim se trezeste adanc implicata in lumea spionajului international devine automat cat se poate de logic.

Pret bilet: 6 lei

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...