A.G. Radio Holding anunță lansarea platformei digitale SOUNDIS

A.G. Radio Holding anunță lansarea platformei digitale SOUNDIS

A.G. Radio Holding, grupul de radio numărul 1 în România, anunță lansarea platformei de entertainment audio Soundis.ro.

În premieră pentru România portalul agregator Soundis.ro reunește toate stațiile grupului de radio AG Radio Holding, precum și extensii de brand ale acestora, podcasturi și conținut din sfera muzicală.

Soundis.ro oferă în acest moment 18 posturi de radio, Kiss FM, Magic FM, Rock FM, One FM, ASHA Radio, extensii de brand ale acestora, printre care Kiss Energy, Kiss Xtra, Kiss Latino, Magic Gold Hits, Magic Party Mix, Ballads și Blues by Rock FM, la care se adaugă și alte posturi de radio cum ar fi: Tommy (rap), Hammer (hard rock), Rythmos (muzică grecească). De asemenea, pe noua platformă digitală pot fi ascultate podcasturile “Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, "Murdar" - primul podcast de ficțiune din România,  “Râzi cu Rusu şi Andrei” sau “Blues Drop cu Berti Barbera”, pentru început.

Astfel, Soundis.ro propune o experienţă nouă de entertainment audio, în care varietatea genurilor muzicale, podcasturile şi continutul să poată sa răspundă așteptărilor din ce în ce mai variate ale publicului. 

Lansarea SOUNDIS este rezultatul unui parteneriat încheiat între Antenna Group și Bauer Media Audio una dintre cele mai mari companii media europene.

Richard Dawkins, COO, Bauer Media Audio, a declarat: “Suntem încântați să fim parteneri cu Antenna Music, care dorește să le asigure ascultătorilor cele mai bune produse și experiențe digitale, prin servicii online și aplicații. Cu stații aflate pe primele locuri în mai multe țări, aceste aplicații și servicii online le vor permite ascultătorilor să aibă acces la posurile lor de oriunde și oricând”.

Bauer Media Audio are peste 26 de milioane de ascultători zilnic și operează peste o sută de branduri audio în șapte state europene, Marea Britanie, Polonia, Slovacia, Danemarca, Suedia, Finlanda și Norvegia.

Antenna Group este o companie internațională media și de divertisment, cu operațiuni în Europa, America de Nord și Australia, și care investește în televiziune, Pay TV, media digitală, e-commerce, producții TV, radio și muzicale. Antenna Music, membru Antenna Group, ajunge săptămânal la peste nouă milioane de ascultători și este proprietarul A.G.  Radio Holding, grupului radio numărul 1 în România (Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM, Asha Radio, Kiss TV, Rock TV, Magic TV si Kiss FM Moldova)

Eric Hansen, CEO, Antenna Music, a declarat: „Suntem mândri de lansarea acestui produs care integrează brandurile pe care le operăm și le oferă ascultătorilor o nouă modalitate de interacțiune cu radiourile noastre, precum și facilități de servicii personalizate”.

Florin Ciobîca, Director General, AG Radio Holding: "Suntem bucuroși să lansăm aceastî platformă și ne dorim ca Soundis.ro, prin muzica și experiențele oferite să-i apropie și mai mult pe ascultători de brandurile noastre."

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
36

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
34

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...