Aflat în conflict cu unii angajaţi, un director a primit calificativul “Foarte Bine” de la superiori

Un director al unui serviciu subordonat Primăriei Botoşani a primit calificativul “Foarte Bine", deşi nu cu foarte mult timp în urmă un viceprimar i-a cerut demisia, pe motiv că nu a gestionat conform cerinţelor activitatea de distribuire a alimentelor de la Uniunea Europeană.

În plus, între directorul în cauză şi unii angajaţi ar exista o stare conflictuală, recunoscută şi de superiorii din Primărie.

Cu toate acestea, Dorin Burlacu, directorul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, a primit calificativul maxim pentru activitatea desfăşurată.

“I-am dat calificativul “Foarte Bine". Suma calificativelor pe care le-a obţinut l-a încadrat în acest calificativ. A fost depunctat la relaţia cu subordonaţii, pentru că există un conflict, i-am reproşat şi o gestionare defectuoasă a repartiţiei alimentelor, dar sunt multe alte criterii pe care le-am luat în calcul. Se ocupă de constituirea bugetului, propunerea, execuţia bugetului, coordonarea întregii activităţi, care presupune anchete sociale, autoritate tutelară", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Următorii directori care vor primi calificative pentru activitatea pe care au derulat-o sunt Ioan Onuţu, şeful Poliţiei Locale, şi Nicolae Semenescu, şeful Direcţiei Edilitare.

 

Spune-ne opinia ta