Afaceristă în Botoșani, răpusă de coronavirus la 35 de ani. Ultimul ei mesaj

Afaceristă în Botoșani, răpusă de coronavirus la 35 de ani. Ultimul ei mesaj

O cunoscută manichiuristă care își deschisese o afacere în Botoșani, s-a stins din viață în penultima zi din anul tocmai încheiat, la vârsta de 35 de ani, în urma infecției cu noul coronavirus. Aceasta scrisese un mesaj de atenționare, înainte de a-și da ultima suflare.

Originară din Republica Moldova, Iunona a stat circa două săptămâni internată pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență. Apropiații acesteia nu știu ca ea să fi suferit de alte comorbidități. Ar fi contactat virusul în salonul pe care îl deținea în Botoșani, unde veneau zeci de cliente.

A suferit o intervenție chirurgicală, însă nu a mai reușit să se recupereze, având organismul grav afectat de Covid-19. A intrat în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au încercat zadarnic resuscitarea.

„Vreau să vin cu o concretizare pentru clientele care s-au dovedit a fi foarte nemulțumite că programările pentru luna decembrie s-au anulat. Fetelor, voi vreți unghii, dar eu mă lupt în fiecare zi pentru viață!!! Vă rog să faceți diferența!! Azi eu sunt aici și lupt cu Sars-Cov-2, mâine poți fi tu în locul meu, căci nu e nimeni protejat. Rog puțină înțelegere”, a scris Iunona pe Facebook cu referire la situația în care se afla.

Vestea morții sale a zguduit nu doar familia și prietenii tinerei, ci și comunitatea de botoșănence care o cunoșteau și îi apreciau aptitudinile.

„Scumpa noastră, ai lăsat durere în inimile noastre, dar vom păstra amintirea doar de bine... Ai fost omul care m-ai ajutat să depășesc urmele violenței, mi-ai fost cel mai bun psiholog în perioada mea grea, cea mai calificată meşteriță întâlnită - îmi bucurai starea sufletească prin modele de unghiuțe pe care mi le creai! Ai fost şi vei rămâne în inimile noastre”, a scris o prietenă a acesteia la aflarea veștii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Burse mai mari pentru elevii școlilor speciale din subordinea CJ

astăzi, 17:38
69

Consiliul Județean (CJ) a decis ca bursele pentru elevii școlilor speciale „Sfântul Stelian” din Botoșani și „Ion Pillat” din Dorohoi, aflate în subor...

Minor lovit cu mașina de un tânăr aflat sub influența alcoolului

astăzi, 12:37
504

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe drumul județean 298, în localitatea George Enescu. Un copil a fost lovit de o mașină, iar conducătorul auto se afla sub influența alcoolul...

Muniție ridicată de polițiști în urma unei percheziții

astăzi, 12:34
247

Polițiștii efectuat o percheziție domiciliară, sâmbătă, la adresa unui localnic din Drăgușeni, de unde au ridicat muniție deținută fără autorizație, informează Inspectoratul de Po...