Afacerile familiei Țurcanu, subiect în presa germană. Jurnaliștii, împiedicați de Florea Țurcanu să filmeze-VIDEO

Afacerile familiei Țurcanu, subiect în presa germană. Jurnaliștii, împiedicați de Florea Țurcanu să filmeze-VIDEO
Tatăl președintelui Consiliului Județean, Florea Țurcanu, apare într-un material al unei televiziuni din Germania, jurnaliștii prezentând imagini în care acesta încerca să îi agreseze.

Ziariștii au venit în urmă cu câteva zile în România pentru a face un reportaj  despre mafia cărnii din România și au ajuns și la Dracșani, unde au dorit să ia punctul de vedere al lui Florea Țurcanu, intenționând să facă și un reportaj în abatorul acestuia, Florea Carn.

La începutul materialului apare Florea Țurcanu extrem de agitat încercând să îl împiedice pe cameraman să mai filmeze.

"De abia am făcut primele imagini exterioare că a și apărut acest domn. Noi vrem să îl întrebăm cum au ajuns etichetele lui de carne de vită pe carnea de cal, dar discuţia cu acest domn nu este posibilă", este comentariul jurnaliștilor din Germania, materialul fiind preluat și prezentat, luni seară, de Antena 3.

În material se face referire și la legăturile pe carea Florea Țurcanu le are în politică, pomenindu-se de cei doi fii ai săi, Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean și Mihai Țurcanu, directorul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

“L-am fi întrebat cu plăcere pe proprietar dacă el tranșează animalele ilegal sau doar cumpără asfel de carne. Dar în loc să discute cu noi încearcă să îl strige pe fiul său. Florea Țurcanu are legături puternice în politică. El este tatăl președintelui Autorității Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Mihai Țurcanu, iar cel de-al doilea fiu al său este președintele Consiliului Județean", au menționat jurnaliștii televiziunii ARD.

De altfel, în reportaj apare și un scurt interviu cu Mihai Țurcanu, vizavi de scandalul cărnii de cal. El este întrebat și de afacerile tatălui său, răspunzându-i reporterului că nu îi poate spune acestuia să își închidă afacerile doar pentru că fiul său ocupă o funcție publică.

Vezi VIDEO!



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
145

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
532

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...