Adriana Săftoiu: Crin Antonescu copiază foarte mult ceea ce face Traian Băsescu

Adriana Săftoiu: Crin Antonescu copiază foarte mult ceea ce face Traian Băsescu
Adriana Săftoiu a declarat, luni seară, că, în mod conştient sau nu, preşedintele PNL Crin Antonescu îl copiază foarte mult în ceea ce face pe Traian Băsescu.

"În cazul în care răspunsul ar fi altceva decât Traian Băsescu, atunci mi se pare mult prea puţin, mult prea riscant şi, cu toată părerea de rău, trebuie să spun lucrul acesta: Crin Antonescu, în mod conştient sau nu, copiază foarte mult ceea ce face Traian Băsescu. Exact ce îi reproşa lui Traian Băsescu, un tip de autoritarism, conflictual, negativism, o face cu dublă măsură. Aş spune că, din păcate, îi lipseşte experienţa politică pe care Traian Băsescu a căpătat-o până a ajunge preşedinte", a explicat Adriana Săftoiu la Digi 24.

"În discursuri nu există fraze întâmplătoare. Nu cred că Victor Ponta a scăpat această undă, pentru că e o mică tensiune: trebuie să capete. Putea să spună: Crin Antonescu este candidatul nostru pentru că are cel mai bun profil prezidenţiabil. Nu cred că e chiar întâmplător şi, în mod evident, confirmă aceste, nu ştiu dacă tensiuni, dar nici Crin Antonescu nu-l iartă pe Victor Ponta. În ultimele 24 de ore, sugera cumva că speră că Victor Ponta nu a devenit prea băsist, era o declaraţie de genul acesta", a adăugat fostul consilier al lui Traian Băsescu.

Reacţia Adrianei Săftoiu vine după ce premierul Victor Ponta, prezent în cadrul unei emisiuni difuzate de Digi 24, a explicat că Antonescu trebuie să-şi construiască profilul de viitor preşedinte.

"Are obligaţia, lucru pe care îl ştie, l-am discutat de foarte multe ori, să-şi prezinte profilul său de preşedinte. Traian Băsescu îşi încheie mandatul la anul, asta e singura certitudine. Şi atunci oamenii vor să ştie - dom`le, cine va veni după Traian Băsescu? Din punctul meu de vedere, marele favorit, inevitabil, este Crin Antonescu, iar Crin Antonescu trebuie să-şi construiască profilul de viitor preşedinte al Românie", a spus Ponta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
5

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
50

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
29

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...