Adrian Pascu Tulbure, românul care scrie discursurile a cinci miniștri britanici. În timpul liber face volutariat

Adrian Pascu Tulbure, românul care scrie discursurile a cinci miniștri britanici. În timpul liber face volutariat
S-a născut în România, dar scrie discursuri pentru miniÈ™trii din Guvernul Cameron. Unul dintre cei care beneficiază de serviciile sale este chiar ministrul de FinanÈ›e George Osborne.

Potrivit paginii Ministerului de Externe britanic, Adrian Pascu-Tulbure are 27 de ani È™i s-a născut la Piatra NeamÈ›. A venit în Marea Britanie în 1991. A studiat Literatura Engleză la Cambridge, iar după facultate a ales să intre în administraÈ›ia publică din Marea Britanie.

După ce È™i-a făcut stagiatura într-un birou ministerial privat, unde s-a ocupat de relaÈ›iile UK-UE, Adrian Pascu Tulbure s-a alăturat Ministerului de FinanÈ›e, unde se ocupă de discursurile ministeriale.

Acum, el scrie discursurile a cinci miniÈ™tri È™i se asigură că atunci când aceÈ™tia iau cuvântul, cu diferite ocazii, vorbele lor sunt pline de viață, puternice È™i convingătoare.

"După RevoluÈ›ie, părinÈ›ii mei au fondat È™i au condus o organizatie caritabilă numită Conexiuni Româno-Britanice", a povestit Adrian Pascu Tulbure, conform ziarulromanesc.net.

"În fiecare an, din 1991, s-au ocupat să aducă elevi britanici în România pentru a preda limba engleză în cadrul taberelor de vară. Au venit mii".

Împreună cu un mic grup de oameni, Adrian a demarat un proiect prin fundaÈ›ia Alexandra Rose Charities, înfiinÈ›ată în 1912 de Regina Alexandra, văduva lui Edward VII.

"Fiecare a contribuit cu propria sa experiență, fie în finanÈ›e, fie în PR, în publicitate, în strategie. Am prezentat viziunea Consiliului de AdministraÈ›ie, iar proiectul a demarat. Chiar È™i BBC a vorbit despre noi. Noul nostru sistem este de combatere a sărăciei alimentare, a educaÈ›iei alimentare, în unele dintre cele mai defavorizate cartiere din Londra", povesteÈ™te Adrian.
"Voucherele noastre ROSE permit femeilor însărcinate È™i familiilor cu venituri mici să poată beneficia gratuit de  fructe È™i legume proaspete de la piață", a mai spus responsabilul discursurilor din Ministerul de FinanÈ›e din Marea Britanie.

De curând, Adrian Pascu Tulbure a fost premiat de ambasadorul britanic de la BucureÅŸti, Paul Brummell, cel care a lansat È™i o campanie pentru ca lumea să-i cunoască pe românii de succes din Marea Britanie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
25

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
35

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
289

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...