Adolescentul înjunghiat a MURIT! Ancheta a fost preluată de procurori! GALERIE FOTO
UPDATE!

Adolescentul înjunghiat a MURIT! Ancheta a fost preluată de procurori! GALERIE FOTO
Un adolescent in varsta de 17 ani si-a pierdut viata, dupa ce a fost injunghiat si batut de mai multi indivizi. 

Adolescentul se deplasa, marți seara, pe un drum din satul Vorniceni, insotit de patru prieteni, S. A. de 16 ani, I. M. de 20 ani, I. I. de 17 ani și I. A. de 19 ani, iar la un moment dat tinerii s-au intalnit cu un grup format din trei barbati, C. V. de 40 ani, B. G. de 39 ani și S. C. de 28 ani. Intre cele doua grupuri a izbucnit un conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, iar dupa un schimb de replici barbatii s-au luat la bataie 

"În timpul altercației, S.C. (de 28 ani), cu un cuțit ce îl avea asupra sa, l-a lovit pe S. Sebastian în zona inghinală dreapta. De asemenea, I. Marian (de 20 ani) l-a lovit cu pumnii și picioarele pe C. V. (de 40 ani).", se arata intr-un comunicat al IPJ Botosani.

Dupa ce a fost ranit, tanarul a cazut la pamant, fiind solicitat ajutorul Ambulanței și al Poliției.



La fata locului au ajuns doua ambulante de la Saveni, dar si echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila de la Botosani.

Barbatul de 40 de ani a ajuns la Spitalul din Saveni, in timp ce adolescentul de 17 ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, in stare critica, avand o plaja injunghiata, acesta pierzand foarte mult sange dupa ce i-a fost atinsa artera femurala.Tanarul a fost bagat imediat in operatie.

Ulterior, la Unitatea de Primiri Urgente a ajuns si barbatul de 40 de ani, transferat de la Spitalul din Saveni.

La Vorniceni au ajuns politistii criminalisti, dar si un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, agresorii fiind cercetati deocamdata pentru tentativa de omor. Acestia au fost identificati si au fost deja dusi la Politie pentru audieri. 

"In cauza continua cercetarile, in vederea stabilirii cu exactitate a participatiei fiecarei persoane la comiterea faptelor. De asemenea, incadrarea juridica exacta a faptelor urmeaza sa fie facuta in functie de concluziile examinarilor medico-legale ale persoanelor ranite si pozitiilor procesuale ale acestora.", mai spun politistii.

In jurul orei 4:00, medicii au reusit sa il stabilizeze pe tanar si a fost transportat cu o ambulanta pe Aeroportul "Stefan cel Mare" din Suceava, de acolo fiind preluat de elicopterul SMURD si transportat la o clinica din Iasi. 

UPDATE:


In ciuda eforturilor medicilor, adolescentul de 17 ani a murit, miercuri, într-un spital din Iași. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, procurorii urmând a stabili care va fi încadrarea juridică a faptei.












 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
119

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
472

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
183

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...