Adolescent înjunghiat la discotecă! FOTO

Adolescent înjunghiat la discotecă! FOTO
O distracţie s-a încheiat prost pentru doi tineri din localitatea Albeşti. Unul a ajuns la spital, iar cel de-al doilea s-a ales cu dosar penal.

Cei doi tineri de 17, respectiv 29 de ani, se aflau, sâmbătă seara la o discotecă din satul Albeşti. Ambii au consumat băuturi alcoolice iar la un moment dat s-au întâlnit afară, pe terasă.

Pe fondul unor discuţii în contradictoriu cei doi tineri au ajuns să se înjure, iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas. La un moment dat, individul de 29 de ani a spart o sticlă iar în momentul în care adolescentul s-a întors cu spatele a înfipt ciobul în el, provocându-i o plagă destul de mare.

Martorii la incident au sunat la 112, o Ambulanţă de la Truşeşti ajungând în scurt timp la locul solicitării. Victima a fost preluată de cadrele medicale şi transportată la Secţia de Pediatrie pentru îngrijiri de specialitate.

Cel de-al doilea protagonist al scandalului a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele său oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
105

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
398

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...