Administratorul magazinului de înghețată la dozator de pe Pietonalul Unirii acuzat că ar fi agresat un copil

Administratorul magazinului de înghețată la dozator de pe Pietonalul Unirii acuzat că ar fi agresat un copil

În cursul acestui week-end au fost aduse acuzații patronului magazinului de înghețată la dozator situat pe Pietonalul Unirii din Botoșani. Părintele unui copil care se plimba cu trotineta în acea zonă afirmă că minorul a fost udat și agresat verbal de către administratorul magazinului de înghețată din simplul fapt că se plimba în acea zonă cu trotineta.

“Dacă cumva se întâmplă să treacă copilul vostru cu trotineta prin fața localului de înghețată la dozator de pe pietonalul Unirii, aveți mare grijă că “patronii” stau afară la pândă, cu sticla de apă, și udă tot ce prind! Azi după-amiază ( n.r. sâmbătă ), copilul meu a fost agresat verbal și udat până la piele”, a fost mesajul transmis de către un părinte pe facebook.

Contactată telefonic pentru un punct de vedere, Florentina Rotundu, administratorul magazinului cu înghețată la dozator, a explicat că, în momentul în care soțul său stropea cu apă în fața magazinului, a trecut un băiat cu trotineta care a fost udat, motiv pentru care tatăl minorului l-a agresat destul de rău pe soțul ei.

“Este vorba despre un copil care se plimba cu trotineta prin fața magazinului chiar în momentul în care noi stropeam cu apă pe jos. Băiatul a fost stropit iar tatăl său l-a luat la bătaie pe soțul meu. Pot dovedi ceea ce zic pentru că am totul înregistrat pe cameră. Dacă soțul meu nu se apăra îl lăsa lat acolo. După incident, soția bărbatului care a sărit la bătaie și-a cerut scuze și l-a rugat pe soțul meu să nu meargă la Poliție”, a specificat Florentina Rotundu, administratora magazinului cu înghețată.

Locul din fața gelateriei este recunoscut pentru numeroasele accidente produse în timp iar daunele provocate de trotinete implică costuri suplimentare suportate de administratorii magazinelor din acea zonă.

“Copiii sar cu trotinetele. Zilele trecute a fost accidentat destul de rău un copil mic care a fost lovit de cineva pe trotinetă. Normal că noi trebuie să le spunem să plece de acolo dar părinții nu iau nicio măsură, nu-i interesează și apoi tot nouă ne aduc acuzații. La noi toate bucățile de gresie se sparg din cauza copiilor care merg pe trotinete în fața magazinului. Împreună cu doamna care administrează magazinul alăturat , reparăm tot timpul gresia sfărâmată de copii. Muncim ca proștii dar degeaba! Aceasta este răsplata!”, a declarat Florentina Rotundu.

 

Spune-ne opinia ta