Administratorii cinematografului nu se plang ca nu au clienti: Se face economie!

Administratorii cinematografului nu se plang ca nu au clienti: Se face economie!

 Cinematograful Unirea Botosani  

De sarbatori, cinefilii botosaneni nu prea mai dau pe la sala de cinema. Abia dupa 1 ianuarie revin sa vizioneze un film pe ecran mare, spune directorul Cinematografului Unirea, Viorel Hritcu.

In general, de sarbatori, filmul merge mai slab. Intre Craciun si Anul Nou e o perioada mai moarta. Lumea pleaca la biserica, copiii in vacanta. Mai vin studentii. Incasam in jur de 5.000 lei lunar din difuzarea de filme si avem cam 1.500-2000 spectatori pe luna. Este multumitor. Acum cativa ani aveam cate 500 de spectatori. Suntem in crestere, in permanenta. Iarna e mai greu. Cat am da noi caldura, in sala e frig si costurile sunt foarte mari. Facem economie cat putem. Anul trecut am avut facturi si de 5.000 lei pe luna la caldura la SC Termica, a declarat Viorel Hritcu.

Situatia e generala la nivel national. Putine cinematografe si-au tras gaz metan separat.

Pentru noi e imbucurator ca inca putem fi la Termica fiindca majoritatea cinematografelor care inca mai lucreaza nu au caldura, a mai adaugat directorul Cinematografului Unirea Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
121

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...