Adio, "Dansez pentru tine"!

Adio, "Dansez pentru tine"!
Tristete mare pentru fanii "Dansez pentru tine". Dupa audiente mari si incasari de peste 16 milioane de euro din publicitate, timp de patru ani, show-ul se pregateste, acum, pentru cea de-a noua editie si ultima. Se pare ca producatorii vor sa se retraga in glorie.

Recesiunea a afectat simtitor bugetul emisiunii, acesta fiind, se pare, unul dintre motivele care au condus la suspendarea show-ului.

Profitul din publicitate a scazut simtitor la ultima editie, "de criza". Potrivit site-ului paginademedia.ro, citat de Click!, in primele sezoane incasarile depaseau chiar si 2,5 milioane de euro, dar la cea din primavara, castigata de Jean de la Craiova, acestea au ajuns la suma "modica" de 1,6 milioane.

Cel de-al noualea sezon "Dansez pentru tine" si, totodata, ultimul, va incepe, la Pro Tv, pe data de 19 martie, iar editia se anunta a fi una de neuitat. Contactati telefonic, reprezentantii postului PRO TV nu au negat, dar nici nu au confirmat sfarsitul emisiunii: "Acum ne concentram asupra noului sezon Dansez pentru tine".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
30

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
195

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
65

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...