Adevarul despre vizita Elenei Udrea la Botosani

Adevarul despre vizita Elenei Udrea la Botosani

 ELENA UDREA  

Prima doamna a guvernului Boc n+1, madame Elena Udrea, va efectua o vizita de lucru (da, nu va mai mirati atat! mai sunt cativa care muncesc in tara asta) in judetul Botosani.

Nimeni si nimic nu prevestea aceasta descalecare a Elenei la Botosani. Nici adevarata fiica a mamei Omida, nici indicele BB+ Rasdaq, nici Nostradamus si, cu atat mai putin, nici vreo mare investitie la care sa fie prezenta pentru inaugurare doamna blonda.

Mesterul Manole e doar o legenda, pe seama careia multi elevi au ramas corigenti la romana, adevaratii si cei mai mari constructori ai tarii sunt ministrii Elena Udrea si Radu Berceanu.

Intr-o zi, la o cafea intre doua pauze la Guvern, oricat de mult au incercat cei doi santieristi sa se evite, Emil Boc, un barbat adevarat si hotarat, asa cum il stiti, le-a facut mai intai semne cu ochiul (nicio reactie din partea celor doi ministri!), apoi, la fel de discret, i-a pasait (adica pssstt!! psssttt!!) si, dupa vreo doua ore in care a incercat prin diverse semne, sughituri, onomatopee sa-i cheme la el, le-a spus:

- Mai dati-o naibii de treaba ! Veniti, va rog, pana aici, cand va chem !

Cu fetele sictirite (credem ca de la prea multa munca pe santier) cei doi ministri se obosira si parcursera destul de repede (jumatate de ora) cei 2,36 m cat ii despartea de primul ministru.

- Domnilor ministri, incepu Emil Boc, stiti ca guvernul, din care cu onor faceti parte, e alaturi de popor, e constient de greutatile prin care trece si, chiar daca toata lumea ne critica ca nu avem un program coerent anticriza, noi trebuie sa ne facem ca muncim. Iar munca noastra, cu folos sau nu, trebuie sa fie vazuta de alegatori. Si unde te pot vedea mai bine, daca nu, in tara, pe santiere…?!

Urmeaza o scurta pauza, timp in care cei doi ministri fac fete-fete.

- Intrebarea mea este scurta si la obiect, urma primul ministru. Cine merge in vizita la Botosani ?

Radu Berceanu sari ca ars si raspunse:

- Emile!, eu in Ucraina nu ma duc…Sa-ti fie clar. Nu stiu nici o boaba pe ruseste. Ce sa caut eu la Botosani?! Daca ma prind aia, ma intreaba ba de soseaua Botosani-Suceava, ba de cea spre Iasi. Ori eu, in afara de autostrazi si cateva drumuri expres nu mai particip la nicio taiere de pamblica.

Calma si zambitoare, Elena Udrea spuse:

- Domnilor, ma sacrific eu…Sa nu mai ziceti ca fac totul pentru bani si imagine. N-o fi chiar atat de greu de-ajuns si nici atat de departe. Cunosc oarecum regiunea respectiva, de la desele vizite pe care le-am facut la manastirile din Bucovina.

Gasesc eu vreo lucrare de inaugurat. Chiar acum il sun pe domnul Ion Sandu de la ANM sa-mi spuna care este prognoza meteo pe saptamana viitoare. M-ar interesa, in special, zilele de marti si miercuri.
 

SURSA: caietul.info

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
587

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...