Adevăratele meserii ale vedetelor din showbiz

Adevăratele meserii ale vedetelor din showbiz

 IULIA VANTUR  

În cazul în care ar rămâne fără job, VIP-urile autohtone s-ar putea întoarce la meseriile lor de bază.

Criza a mărit numărul şomerilor, şi multe instituţii s-au închis până acum. Nici în showbiz lucrurile nu merg tocmai bine. Majoritatea cântăreţilor şi-au micşorat pretenţiile financiare, unii chiar le-au în jumătăţit! Mai există însă şi vedete cărora le merge bine, şi campania electorala le-a priit. Acestea sunt cele mai mediatizate şi se bucură de un succes considerabil.
 
Însă ce s-ar face vedetele noastre dacă, într-o bună zi, nu le-ar mai antama nimeni pentru vreun concert, dacă cererile pentru prestaţiile lor ar scădea până la faliment? Cel mai probabil s-ar reprofila.

Înainte de a deveni persoane publice, multe dintre vedete au practicat diverse meserii, de la asistent medical la învăţător şi de la vânzătoare la patiser-cofetar. Şi cum meseria e brăţară de aur, cel mai probabil că, la nevoie, s-ar în toarce de unde au plecat, mai ales că unele dintre meseriile de bază ale vedetelor sunt chiar căutate!
 
Iată cum ar arăta VIP-urile autohtone pe timp de criză, după ce şi-ar fi pierdut jobul şi ajutorul de şomaj.

MIRCEA BADEA.Cel mai probabil că prezentatorul emisiunii "În gura presei" ar rămâne cu laptopul care i-a crescut audienţa pentru o seară. Pentru că studiile sale se leagă de cibernetică, Mircea ar putea să facă o carieră în domeniul atât de căutat şi, cu banii de la mogul, ar putea să pună bazele unei mici firme. În schimb, prietena lui, Carmen Brumă, ar cam fi nevoită să rămână în lumea televiziunii.

NICOLETA ASISTENTA. Dacă bărbaţii au fantezii cu asistente medicale, atunci Nicoleta Luciu ar fi perfectă în acest rol. Mai ales că asta este şi meseria pe care a practicat- o înainte de a se lansa în muzică şi televiziune. Nu în ultimul rând, ar putea să se retragă în sihăstrie, pentru că tot a încercat haina monahală în "Aniela".

KAMARA. Se spune că o meserie în care nu mori de foame este cea de bucătar. La fel s-o fi gândit şi Kamara, care, înainte de a cânta în trupa Alb Negru, a fost patiser-cofetar în perioada în care nu juca fotbal. Şi pentru că a ratat la mustaţă ocazia de a ajunge un Zidane al României, s-a văzut nevoit să-şi folosească şarmul accentului franţuzesc în scopuri muzicale.

IULIA VÂNTUR. La 15 ani deja cocheta cu modellingul. Experienţa căpătată încă de la o vârstă atât de fragedă a făcut- o pe frumoasa blondă să devină instructor de modele. Timp de doi ani, blonda lui Moga a pregătit viitoare manechine. Ulterior, a fost remarcată de Pro TV şi a ajuns prezentatoare de Ştiri, iar după aceea a fost cooptată în emisiunea "Dansez pentru tine".

 

Keo nu s-a ocupat dintotdeauna de muzică. A împărţit şi flyere prin Geneva pentru o perioadă, câştigând primii bani de buzunar.

Romică Ţociu a fost lăcătuş mecanic la locomotive şi "brigadier" artistic. Mirabela Dauer a fost contabilă la cooperativa Instalatorul, apoi dispecer. Până să se lanseze cu adevărat în muzică, a cântat în câteva cluburi şi baruri din Bucureşti.

Sportivul Cătălin Moroşanu a fost, fireşte, agent de pază la un service auto şi bodyguard la un cazinou. Nici Dan Negru nu a dus-o rău, înainte de a ajunge pe sticlă, a fost contabil la un spital.
 

evz.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
54

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
101

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
164

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...