Acuzaţii grave lansate de liderul PNL Botoşani! "PSD-iştii mi-au chemat liberalii şi le promit funcţii, şefie. Ăsta e grup infracţional!"

Acuzaţii grave lansate de liderul PNL Botoşani! "PSD-iştii mi-au chemat liberalii şi le promit funcţii, şefie. Ăsta e grup infracţional!"
  Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a lansat un atac fără precedent la adresa social-democraţilor botoşăneni pe care îi acuză că încearcă să "cumpere" voturile liberalilor din Consiliul Local cărora le promit tot felul de funcţii de conducere şi avantaje, iar oamenilor de afaceri din PNL le promit spaţii comerciale.

  Liderul PNL susţine că în ultimele zile, atât primarul Ovidiu Portariuc, cât şi preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, au avut întâlniri cu liberalii încercând să îi atragă de partea lor. Florin Ţurcanu susţine că ceea ce încearcă să facă PSD-iştii este infracţiune şi speră că organele statului vor lua măsuri în acest sens.

“PSD-iştii care sunt primii infractori din judeţul acesta mi-au chemat liberalii la promisiuni fără acoperire, le promi posturi, funcţii, şefie, tot ce se poate promite. Nu ştiu cum nu îi este frică primarului la câte întâlniri face şi promite, nu se teme că există lege şi pentru el? Mi-a chemat toţi liberalii pe rând, iar azi la 12.00 i-a chemat iar. A venit şi Dolineaschi la întâlnirea cu liberalii şi sper să se fie înregistrat azi ca să se liniştească. Să nu mai promită funcţii şi alte avantaje. Sper ca organele care se ocupă cu aşa cerva să îl înregistreze pe Dolineaschi, ştim unde se întâlneşte la ora 12.00. Nu se poate aşa ceva!", a declarat Florin Ţurcanu.

Preşedintele PNL a spus că orice este posibili la şedinţa extraordinară de joi, când se decide soarta viceprimarilor. Ţurcanu a spus că le-a cerut colegilor săi din partid să facă plângere penalăla adresa social-democraţilor. 

“Nimic nu e imposibil, presiunile sunt mari, mi-au chemat liberalii şi le-au promis avantaje. Asta înseamnă infracţiune şi grup infracţional şi folosesc funcţiile statului pentru a câştiga voturi. Sper ca Dumnezeu să le dea puterea liberalilor să treacă peste promisiunile astea că după 25 mai îl schimbă pe Ţurcanu, că Ţurcanu va fi fugărit după 25 mai cu tot neamul lor. Promit din tolba lor de comunişit funcţii şi avantaje pentru liberali", a conchis Ţurcanu, care a făcut un apel la liberali să nu trădeze partidul.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
133

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
217

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
456

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...